Wordt samen beestachtig geil!

.

Voordelen van Blue LUST

  • Partymiddel. Blue LUST geeft je een dosis beestachtige energie waardoor je de hele avond kunt dansen en feesten.
  • Lust opwekker. Ervaar een extreem seksueel verlangen en een kloppend geslachtsdeel. Je wilt maar één ding: SEKS!
  • Kom los van remmingen. Geniet van grensverleggende kinky seks. Met Blue LUST durf je je grenzen te verleggen en helemaal los te gaan.
  • 100% natuurlijk Geen schadelijke of verslavende bijwerkingen.

Het gebruik van Blue LUST

Blue LUST werkt binnen enkele minuten. Schudt het flesje goed en neem één flesje Blue LUST in op een niet al te volle maag. Ervaar vrijwel direct een overweldigend gevoel van empathie en energie. Blue LUST is geschikt voor zowel mannen als vrouwen dus geniet samen!

Gebruik niet meer dan één flesje Blue Lust binnen 24 uur en niet langer dan 3 dagen achter elkaar. De effecten van Blue Lust duren ongeveer 4 a 5 uur. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C.

Niet gebruiken bij: hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Geen machine bedienen en niet deelnemen aan het verkeer. Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C. Gebruik boven de 18 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Bestel Blue Lust online