pure pleasure,
blue lust..

Beestachtig geile ervaringen met BlueLust.

Jolijn

Na het twee weken al in huis te hebben gehad, inclusief veel voorpret met mijn vriendin, hebben we het maar geprobeerd. Het werkt echt heel snel, dat hadden we niet verwacht! We werden in eerste instantie een beetje lacherig maar dat sloeg al snel om in geiligheid. Echt, wat een wondermiddeltje! Ik heb er meteen wat meer besteld!

Gerard

Wat je voorheen altijd hoorde over Spaanse Vlieg, lijkt nu ook echt zo te zijn met Blue Lust. Nu 3 keer gedaan, met verschillende vrouwen en het resultaat is echt supergeil, elke keer!

Axel

Met een avondje uit in Amsterdam twee dames tegen het lijf gelopen die wel in waren voor een wilde nacht. Een van de meiden had een flesje Blue Lust mee en vroeg of we dat zouden proberen. Ik wil niet zo erg in detail treden maar ik heb er geen spijt van gehad!

Willemijn

Wat een heerlijk spul. De eerste keer gewoon thuis geprobeerd met mijn vriend waarna een topnacht volgde. Daarna nog een aantal keer gedaan, met uitgaan. Het zorgde altijd voor fantastische sexuele avonturen!

Masha

Ik heb BlueLust voor het eerst geprobeerd op een feestje. Ik heb nog nooit zo intens genoten op een avond. Ik werd bloedgeil en heb heel intiem gedanst en zelfs gezoend met meerdere mannen! Alle remmen gingen los, maar ik voelde mij zo vrij dat ik dat keer op keer opnieuw wil ervaren.

Tom

BlueLust geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid en maakt mij gewoon extra geil en het liefste wil ik mijn vriendin meteen bespringen.

Roel en Naomi

Wij zijn 4 jaar getrouwd en wij hebben 1 keer per maand een porno dag. Alle bezoek wordt afgezegd en we nemen de telefoon niet op. We nemen Blue Lust en hebben dan weer de waanzinnige geile seks die in het begin van onze relatie ook hadden. We voelen ons heerlijk vrij om te doen wat we willen. Alle speeltjes en pakjes komen uit de kast voor de heerlijkste seksavond die je maar wensen kunt.

Monique

Ik wil mijn eerste keer Blue Lust met jullie delen. Na 15 minuten voelde ik het al werken een soort van enorm geil gevoel trok over mijn hele lichaam heen. Ik wilde met iedereen dansen en ik wilde handen op mijn borsten voelen. Ik wilde vastgepakt worden en uitgekleed worden. Die avond had ik mijn eerste trio met twee jongens. Daarna is het nog een paar keer gebeurd. Het is gewoon het lekkerste wat ik ooit heb mee gemaakt.

Debbie

Dit is veruit het geilste drankje dat ik ooit heb gebruikt. Als het begint te werken wil eigenlijk alleen nog maar zoenen en iemand me aanraakt en vasthoud. Vrijwel direct als ik vastgepakt wordt krijg ik dat hunkerende gevoel tussen mijn benen. Ik wil laten zien hoe mooi ik en ben en dat ik beschikbaar ben. Je mag alles met me doen wat je wilt als het maar geil is.

Bestel Blue Lust online