pure pleasure,
blue lust..

Wil jij een beestachtig seksueel verlangen en energie? De krachtige kruiden en extracten in Bluelust werken snel en maken je beestachtig geil.

Je ademhaling wordt dieper,
tintelingen over je huid en
je wilt nog maar 1 ding...

  • De kruiden en extracten in 1 shot werken krachtig en maken je beestachtig geil
  • Laat je meevoeren door je lust gevoel en geniet van urenlang grensverleggende seks
Je ademhaling wordt <strong>dieper</strong>,<br /> <strong>tintelingen</strong> over je huid en<br /> je <strong>wilt</strong> nog maar 1 ding...
  • Je raakt onverzadigbaar en onvermoeibaar en hebt energie om de hele nacht door te gaan
  • Geniet van dit heerlijke gevoel en dans om dit leven vol lust te vieren

Je wordt aanhankelijk en het gesprek zal al heel snel op seks uitkomen. Dit gevoel van empathie zal gedurende 4 to 5 uur aanhouden. Dat zal voor de meeste stellen die het samen gebruiken betekenen: 4 tot 5 uur lang grensverleggende en kinky geile seks. Je raakt onverzadigbaar en onvermoeibaar en hebt energie om de hele nacht door te gaan

Lust opwekkende verhalen

BlueLust geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid en maakt mij gewoon extra geil en het liefste wil ik mijn vriendin meteen bespringen.

Dit is veruit het geilste drankje dat ik ooit heb gebruikt. Als het begint te werken wil eigenlijk alleen nog maar zoenen en dat iemand me aanraakt en vasthoud.

Echt lekker zo geil als ik was, ik kon de hele nacht wel doorgaan en zij ook. Ik ben bang dat ik nu niet meer van die meid af kom, zo lekker vond ze het.

Dit is slechts een klein aantal positieve ervaringen over Blue Lust

Dagelijks ontvangen we positieve reacties van gebruikers die hun ervaring met de rest van de wereld willen delen. Wil jij ook laten weten hoe je genoten hebt? Stuur je dan je ervaring met een foto naar het email adres op de contactpagina.

pure pleasure,
blue lust..

Blue Lust gebruik je samen met anderen die ook openminded en avontuurlijk in het leven staan. Jullie zullen samen ervaren hoe het is om te genieten van taboeloze seks. Verras jezelf en je partner in een ontspannen sfeer met Blue Lust.

Bestel Blue Lust online product blue lust